в. Строител • 25/04/2024 г. стр. 18

„Електрохолд" отвори първи клиентски център в Пловдив

С него групата започва разширяването на търговската си мрежа в цялата страна
„Електрохолд България" откри първия си център за обслужване на клиенти в Пловдив. Така компанията поставя началото на разширяването на собствената си търговска мрежа извън територията на Западна България, което ще повиши конкуренцията в доставките на електроенергия.
За бизнеса в Пловдив има ясни и конкретни ползи и предимства от придобивката, а именно по-добри и гъвкави условия, по-благоприятни цени, повече енергийна сигурност.
Офисът, който се намира на ул. „Отец Паисий" 33, е с модерен интериор и отговаря на най-високите стандарти за обслужване. В него клиентите ще могат да се възползват от персонализирани консултации и пълна гама от продукти, съобразени със специфичните нужди на всеки бизнес.
„Изключително съм щастлив, че първият офис на „Електрохолд" извън Западна България е именно в Пловдив. Откриването му не е просто разширяване на физическото ни присъствие в нов за нашия бизнес град. То е символ на стремежа ни да се разрастваме, за да бъдем още по-близо до клиентите си и да предложим богатия си опит и в други райони на страната. Съвсем скоро отиваме и във Варна. Вярвам, че това ще бъде от полза за клиентите, защото конкуренцията нараства, а от това печелят преди всичко потребителите", каза Карел Крал, главен изпълнителен директор на „Електрохолд България".
Центърът ще работи от 08,30 ч до 17,00 ч всеки делничен ден.
В „Електрохолд България" влиза един от най-големите доставчици на ток за крайни клиенти в България - „Електрохолд Продажби", както и „Електрохолд Трейд" - първият лицензиран търговец на електрическа енергия на свободния пазар и координатор на стандартна балансираща група. Част от нея е и най-голямото електроразпределително дружество в страната „ЕРМ Запад".
„Електрохолд България" е 100% собственост на най-големия публичен холдинг у нас - „Еврохолд" АД.