в. Марица • 14/04/2024 г. стр. 14

„Монди Стамболийски" обявява международна 18-месечна програма за млади специалисти

"Монди Стамболийски" - част от Монди Груп, най-големия производител на крафт хартия в Европа, стартира мащабен проект, насочен към младите специалисти, които искат да получат практически знания и да опознаят един от най-динамичните и комплексни бизнеси в света. Програмата е насочена към магистри в областта на управление на горите, екология и опазване на околната среда и електротехника, които са завършили магистърската си програма преди не повече от 2 години, и може да се окаже първото стъпало към дългосрочна кариера при един от най-добрите работодатели в Пловдив и региона.
The International Graduate
Programme (или „Международната програма за млади специалисти") е с хоризонт 18-месеца и ще даде възможност на младежите да се развиват, докато надграждат професионалните си умения не само в базата на компанията в страната, но и в други локации на Монди Груп.
Първите 6 до 9 месеца от програмата ще бъдат свързани c обучение и практическа работа в завода в България. Заедно с подкрепата на ментор всеки от участниците ще поеме изпълнението на интересни задачи и проекти.
Следващата стъпка е наистина вълнуваща. Като част от глобална компания с производствени бази в над 30 държави по света, „Монди Стамболийски" ще предостави шанс на младите специалисти да посетят и друга производствена локация или централен офис на "Монди" и да прекарат известно време там, като се запознаят с процесите и организацията на работа и в другите страни. Това ще даде възможност на участниците в програмата да опознаят задълбочено и детайлно както бизнес сферата, така и съответната позиция.
След приключване на програмата младите специалисти ще имат възможност за постоянна заетост в завода в Стамболийски.
Повече информация за самата програма, както и за възможностите, които тя предлага, може да намерите в специално създадената секция на адрес: https://www.mondigroup. com/careers/internationalgraduate-programme/.